Reklama

Mozaika: Emócie a napätie v novom seriáli na Voyo

Seriál Mozaika
Foto: Archiv Voyo

V ponuke platformy Voyo nájdete od 11. júna nový seriál Mozaika. Diváci sa môžu tešiť na šestnásťdielnu sériu, ktorú pripravila uznávaná produkčná spoločnosť Lucky Man Production v spolupráci s režisérkami Jasminou Blaževič a Lenkou Wimmerovou. Seriál Mozaika, napísaný podľa scenára Alice Nellis, bude k dispozícii dvakrát týždenne, vždy v utorok a vo štvrtok. Tešte sa na množstvo emócií a naozaj hviezdne herecké obsadenie.

Reklama

Príbeh plný emócií a rodinných vzťahov

Seriál Mozaika rozpráva príbeh veľkej rodiny Jirsovcov, ktorú náhle zasiahne rozchod rodičov. Hlavné úlohy stvárnili Taťjana Medvecká a Karel Heřmánek ako manželia, ktorí sa rozhodnú nájsť sami seba, ale každý zvlášť. Než si však nájdu nové a oddelené bývanie, musia dočasne prebývať u svojich štyroch detí.

Mozaika ľudských vzťahov“ – takto opisujú seriál obe režisérky Jasmina Blaževič a Lenka Wimmerová, ktoré sa zhodujú, že ich hlavným cieľom bola autenticita. Ako diváci budete v rodine svedkami smiešnych, rázných, dojímavých aj smutných situácií.

„Asi každý zažil vo svojej rodine situácie, keď sa niečo zásadné stane a členovia rodiny začnú vášnivo telefonovať, dohadovať sa a riešiť problémy. U Jirsovcov je situácia o to dramatickejšia, že sú tam hneď štyria súrodenci a nečakaný rozvod rodičov ich zastihne práve v chvíli, keď každý z nich rieši svoje vlastné problémy,“ opisuje seriál kreatívna producentka Voyo Iva K. Jestřábová. „Hlavnými témami zostávajú spolupatričnosť a láska, pretože tej je v tejto rodine, napriek všetkým problémom, viac než dosť.“

Reklama

Scenár Alice Nellis

Scenáristka Alice Nellis dodáva: „Je to príbeh o rodine, o tom, že mať sa radi nie je vždy ľahké, ale v tých naozaj ťažkých situáciách je to práve to, čo najviac pomáha. Je to príbeh o vzťahoch, ktoré nemusia byť vždy jednoduché, čo môže byť niekedy dráma a inokedy zase komédia. Ale hlavne je to o tom, čo všetci poznáme – že v živote sa všetky žánre väčšinou miešajú – a kedykoľvek sa môžeme zasmiať, tak to pomôže.“

Mozaika: Hlavné postavy a ich príbehy

Karel Heřmánek a Taťjana Medvecká stvárnili v seriáli učiteľov na dôchodku. Ona je umelkyňa a on mykológ s vášňou pre cestovanie. A ako už bolo povedané, príbeh sleduje ich cestu k nájdeniu seba samých, za účasti ich detí:

  • Richard (David Máj): Najstarší a zároveň adoptovaný syn. Vedie úspešnú autodielňu a s manželkou Belou (Martha Issová) sa márne pokúšajú o dieťa.
  • David (Marek Adamczyk): Rovnako adoptovaný syn, pracujúci v bistre a zároveň v bratovej autodielni. Je nezodpovedný a neverný svojej manželke Lucii (Kristýna Ryška), s ktorou má tri deti.
  • Michal (Jan Nedbal): Žije tri roky so svojím partnerom Vojtom (Tomáš Drápela), starajú sa o veľký statok a ešte pracuje na veterinárnej klinike.
  • Madla (Eva Podzimková): Michalovo dvojča, z rodiny najviac chaotická osoba. Pracuje ako učiteľka výtvarnej výchovy, ktorá rieši svoj stagnujúci vzťah s Igorom.

Sledujte Mozaiku exkluzívne na Voyo dvakrát týždenne, každé utorok a štvrtok. Pripravte sa na príbehy plné emócií, rodinných drám a nečakaných zvratov.

Reklama

Reklama
Reklama
Zavřít reklamu