Reklama

Liga majstrov UEFA online – Sparta Praha – Salzburg, Celtic – Slovan Bratislava

Liga majstrov UEFA, živý TV prenos
Foto: Envato Elements

Deň, na ktorý čakala množstvo futbalových fanúšikov, je tu. V dnešnom kole Ligy majstrov UEFA sa stretne český tím AC Sparta Praha proti tímu Salzburg a slovenský tím Slovan Bratislava proti tímu Celtic. Oba zápasy môžete sledovať naživo.

Reklama

Sparta – Salzburg

Domáci tím Sparta Praha privíta rakúsky tím Salzburg. Zápas českého tímu sa začne v stredu 18.9.2024 o 18:45. Zápas môžete sledovať naživo na kanáli Nova Sport 3, kde štúdio začne vysielať už od 18:00.

Slovan Bratislava – Celtic

Slovenský tím Slovan Bratislava sa na štadióne Celtic Park v Glasgowe stretne so škótskym futbalovým klubom Celtic FC. Hoci je tím Slovan Bratislava označovaný za najväčšieho outsidera tejto fázy Ligy majstrov, bude chcieť svojim fanúšikom predviesť kvalitný výkon. Zápas začína o 21:00 a môžete ho sledovať naživo na kanáli Nova Sport 6, kde predzápasové štúdio začne už od 20:15.

Kde sledovať Nova Sport 3 a Nova Sport 6 online

Televízne kanály Nova Sport 3 a Nova Sport 6 sú prémiové športové kanály, ktoré však môžete sledovať v TV, na počítači, tablete alebo mobile vďaka ponukám internetových televízií. Môžete vyskúšať internetovú televíziu Skylink Live TV, ktorá má v ponuke športový balíček programov Nova Sport 3, alebo internetovú televíziu DIGI Slovakia, ktorá má v ponuke kanál Nova Sport 6.

Reklama
Reklama

Související témata

Reklama
Zavřít reklamu