Reklama

Karlos: Strhujúci dokumentárny film na Voyo

Karlos film
Foto: TMDB

Voyo prináša celovečerný dokumentárny film Karlos, ktorý vám umožní nahliadnuť do života jedného z najznámejších českých MMA bojovníkov, Karlosa „Terminátora“ Vémolu. Tento príbeh plný adrenalínu odkrýva dosiaľ nevidené stránky života športovej legendy.

Reklama

Jedinečný pohľad do života Karlosa Vémolu

Film, ktorý režírujú Michal Samir a Šimon Šafránek, mapuje Vémolovu cestu od jeho detstva, cez londýnske začiatky. Tu sa venoval kulturistike a zároveň pracoval ako vyhadzovač. Hlavným je však jeho vrcholová kariéra v prestížnej organizácii UFC a súčasná pozícia legendy českého MMA. Diváci môžu sledovať nielen jeho športovú kariéru, ale spoznajú aj jeho rodinu a priateľov. Budeme tiež svedkami jeho najtvrdších zápasov a najťažších životných momentov, ale aj jeho svadby s partnerkou Lelou Ceterovou.

Unikátne zábery a exkluzívne rozhovory vo filme Karlos

Film prináša jedinečné zábery a fotografie z Vémolovho súkromia ale aj profesionálnej kariéry. Nechýbajú ani rozhovory s Karlosem a jeho trénermi. Ďalšími rozhovormi prispeli aj súperi a ďalšie kľúčové osoby, ktoré ovplyvnili Karlosov život.

„Karlos ma zaujal svojím bohatým príbehom, osudom. Potom ma nadchli Mikove súkromné archívy z Londýna, keď tam Karlos pracoval „na dverách“. Verím, že divákov Voyo osloví, že nejde o klasický športový dokument, ale o živelné, takmer fyzické zážitky,“ hovorí o snímke jeden z režisérov a autorov scenára Šimon Šafránek.

Reklama

Tvorcovia filmu

Michal „Mike“ Samir je filmový režisér, scenárista a producent, známy svojou prácou na minisérii „Iveta“ o kariére speváčky Ivety Bartošovej a celovečerných filmoch Hany (2014) a Buď Chlap! (2023).

Šimon Šafránek, český filmový režisér, scenárista, tvorca videoklipov a publicista, je známy svojimi dokumentárnymi filmami The Myth (2003), Země revivalů (2016) a oceneným King Skate (2018), ktorý získal Českého leva za najlepší dokumentárny film. V roku 2020 vytvoril dokument o kariére Miroslava Žbirku „Meky“.

Karlos: Príbeh plný adrenalínu a odhodlania

Strhujúci príbeh Karlosa Vémolu na Voyo nie je len obyčajným športovým dokumentom, ale živelne pôsobiacim zážitkom, ktorý divákom poskytne hlboký vhľad do života a kariéry jednej z najvýraznejších postáv českého MMA.

Karlos

Sledujte Karlos online

Voyo Sledovat online

TIP: Získajte Voyo na 7 dní zadarmo, návod na registráciu tu.

Reklama

Nechajte sa vtiahnuť do príbehu plného adrenalínu a odhodlania a zistite, čo sa skrýva za úspechom Karlosa „Terminátora“ Vémolu. Dokument Karlos je možné už teraz sledovať online na Voyo.

Reklama

Zdroj: Archiv Voyo

Reklama
Zavřít reklamu